Lad os være arkitekt på det næste erhvervsbyggeri

Vi har gennem årene været rådgivere for mange virksomheder i hele landet.

Vi har bygget stort og småt, renoveret, bygget nyt og bygget til og varetaget projekterne fra første skitse til færdigt byggeri. Vi er alsidige, dedikerede og kan bidrage med viden inden for byggebranchen fra første møde. Centralt i vores projekttilgang er forståelse og indlevelse i projektets problemstillinger, og de ønsker og forventninger der stilles såvel økonomisk som funktionelt.

Nogle virksomheder har gjort brug af vores byggetekniske ekspertise som rådgivere ved vurderingssager og udførsel af tilstandsrapporter eller som den idegenererende sparringspartner.  Opgaverne kan være mangeartede. Med byggeøkonomisk indsigt udfører vi kalkulationer, og vi kan bistå virksomheder med drift- og vedligeholdelsesplaner af bygningsmassen.

Vi har erfaring med energieffektivisering fra flere ombygningsprojekter og facaderenoveringer, hvor efterisolering og udskiftning af vinduespartier, har ført til en driftsmæssig besparelse og et bedre indeklima. Med et stort materialekendskab kan vi rådgive så æstetik, funktionalitet og vedligehold forenes. Kort sagt, hjælper vi bygherre med at tænke langsigtet!

ARKITEKTFIRMAET

SAABYE & PARTNERS ApS
Fynsvej 13
4060 Kirke Saaby
Tlf.: +45 35 26 44 74
ps@saabye-partners.dk

© Copyright - Saabye og Partners ApS